Szolgáltatások

A piacon ügyfélkedvező ajánlattal jelentkezünk.Biztonság Megbízhatóság Kiszámíthatóság.

Az EKRON Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1992-ben alakult Szekszárdon

A 100%-s magántulajdonú Ekron Kft jelenleg két telephelyén lévő bemutató teremmel és kiváló szakembereivel látja el a kereskedelmi és szolgáltató feladatait. Ügyfélszolgálati irodánk a hét minden munkanapján biztosítja az ügyfelek számára a hibabejelentést, tájékoztatást a termékekkel és a szervizeléssel kapcsolatban. Jelenleg az ország számos pontján rendelkezünk kiváló szakmai tudású viszonteladókkal,- szervizes kollégákkal… . Az alkatrész ellátást, a gyártóművek illetve több európai beszállítóval való korrekt együttműködés alapján tudjunk partnereinknek is és ügyfeleinknek biztosítani. Szívesen vállaljuk az új kihívásokat,és keressük azokat a lehetőségeket, melyek szakmailag is a profilunkba illenek. Sikerünk egyik legfontosabb alappilére a sokéves fejlesztői munkával kiépített partneri hálózatunk a legújabb technológiák felhasználásával. Rendszeres képzésekkel segítünk a meglévő és új partnereik számára a szolgáltatást a legigényesebben elvégezni.

A te történeted, a mi történetünk

Fő feladatunknak tekintjük, hogy cégünk még inkább környezettudatos és olyan méltó központja legyen a régiónak, amely megvalósítója a megújuló energiákon alapuló technológiák felhasználását. Legújabb tevékenységi körünk közé tartozik a napenergiát hasznosító napelem,- légtechnikai berendezések és hőszivattyús rendszerek tervezése, telepítése, valamint a korszerű LED-es világítástechnika és biztonsági kamerarendszerek népszerűsítése,szállodai rendszerek komplett kivitelezése.”

Életmód márka vagyunk

Piacvezető cégek regionális képviselete (SAMSUNG SONY Panasonic Bosch Miele ) Kereskedelmi tevékenység A fent felsorolt gyártóművek termékeinek értékesítése Garanciális és fizető javítások elvégzése Szállodai TV és világítás rendszerek kiépítése, klíma és légtechnika tervezés, kivitelezés, értékesítés, alternatív energiák

Összejönni – jó kezdés. Együtt maradni – haladás. Együtt is dolgozni – siker. -Hanry Ford