Az EKRON Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1992-ben alakult Szekszárdon.
Elektronikával és ehhez kapcsolódó hálózatépítési rendszerek tervezésével, kivitelezésével és javítással foglalkozunk. Szakmai szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. Mára már területi - regionális szinten látjuk el a szórakoztató elektronika piacvezető gyártóinak a szervíz és a vevőszolgálati teendőit.
650m2 épületrésszel, raktárakkal, bemutatótermekkel, szervizműhellyel, saját gépjárműparkkal rendelkezünk. A vállalt nagyobb kivitelezéseket pedig már jól ismert és szakmailag is kipróbált alvállalkozói csapattal közösen oldjuk meg.
Szívesen vállaljuk az új kihívásokat,és keressük azokat a lehetőségeket, melyek szakmailag is a profilunkba illenek. Cégünk a legújabb technológiák felhasználásával, állandó képzésekkel igyekszik a meglévő és új partnerei számára a szolgáltatást a lehető legigényesebben elvégezni.
Ügyfélszolgálati irodánk a hét minden munkanapján biztosítja az ügyfelek számára a hibabejelentést, tájékoztatást a termékkel és a szervizeléssel kapcsolatban.
Fő feladatunknak tekintjük, hogy cégünk még inkább környezettudatos és "zöldebb", valamint olyan méltó központja legyen a régiónak, amely megvalósítója a megújuló energiákon alapuló technológiák felhasználását.
Legújabb tevékenységi körünk közé tartozik a napenergiát hasznosító napelem és napkollektor rendszerek tervezése, telepítése, valamint a korszerű LED-es világítástechnika és biztonsági kamerarendszerek népszerűsítése.